Jong gezin, opvoeden niet altijd vanzelf. Opvoedondersteuning voor rust en regelmaat, ouders op één lijn en structuren aanleren.

 

Aanmelden
Gezond opvoeden

 

Aanmelden gezond opvoeden

Opvoeden vereist veel doorzettingsvermogen en geduld. Maar ook veel flexibiliteit, want wat voor het ene kind werkt, geeft geen garantie voor een ander kind. Kennis over opvoeding is van belang maar is ook niet voldoende om het direct goed te doen. Met een traject op maat staan wij klaar om met jou en je gezin mee te kijken naar bepaalde situaties. Samen bekijken we welke opvoedondersteuning geboden kan worden en hoe dat er uit gaat zien. Voor de intensiviteit van de ondersteuning bieden we verschillende pakketten aan. We staan klaar om met jouw situatie mee te kijken, je vragen te beantwoorden en samen tot een fijne oplossing te komen.

Fijn om te zien overweegt om je gezin aan te melden voor het persoonlijke opvoedtraject. Om een goed beeld te krijgen waar STERK & ZOET bij zou kunnen helpen vinden wij het fijn om een aanmeldformulier te ontvangen. Het aanmeldformulier mag uitgebreid ingevuld worden zodat we een goed beeld van jouw gezin kunnen schetsen. Het invullen van het aanmeldformulier is geheel vrijblijvend.

Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de mogelijkheden verder te bespreken.
Als er tussentijds nog vragen zijn dan horen we het graag.

Aanmelden Gezond opvoeden  Om spam te voorkomen vragen we je de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Gezond opvoeden, opvoedondersteuning op het gebied van voeding en opvoeding. Ouders op één lijn en voor meer structuur in het gezin.

  Wil je liever aanmelden voor de cursus voor ouders van een dreumes of peuter? Klik dan hier. 

  Aanmelden voor het online programma 'Ik groei gezond' waarin kinderen alles leren over gezonde voeding en gezond leren koken? Klik dan hier.