Gezond eten voor kinderen. Kind groente eten. Tips voor moeilijke eters.

 

 

Ik groei gezond

 

STERK EN ZOET opvoeding en voeding; Leer koken met groenten en fruit zoals de spinaziepannenkoek en stimuleer daarmee een gezond eetgedrag.

‘Ik groei gezond’, jij ook?

Ik groei gezond is een cursus voor kinderen en jongeren gericht op gezonde voeding. Zij leren via een uniek, digitaal en interactief programma wat gezonde voeding is. Ze worden gestimuleerd om een gezond eetpatroon aan te leren en leren wat het lichaam nodig heeft. In dit programma streven we naar een mooie balans, wij vinden het belangrijk dat een kind niet altijd 100 % gezond hoeft te eten. Daarnaast leren de kinderen en jongeren koken, vanuit de basis met pure ingrediënten. Ze leren koken zonder recept maar koken creatief met heerlijk en gezonde kookinspiratie. Alle recepten zijn kindvriendelijk!

Deze kindercursus online bevat een unieke combinatie van het leren over gezonde voeding én het kunnen toepassen in het dagelijks leven. Samen is dit de basis voor een gezonde toekomst.

 

Gezond eten voor kinderen

Groenten zijn de basis voor gezonde voeding. Maar veel kinderen eten niet zo graag groenten. In de cursus voor kinderen stimuleren wij kinderen om enthousiaster te kijken naar groenten. En het werkt! Uit de reacties is gekomen dat meer kinderen groenten zijn gaan eten maar vooral enthousiaster zijn. De kinderen koken zelf gerechten met veel groenten, bijvoorbeeld de wafels met wortel of rode biet. Maar ook een smoothie met courgette of spinazie past in de categorie kinderrecepten.

Wil jij minder strijd aan tafel? Of graag je kind gezond laten eten? Laat je kind dan kennismaken met het online programma. Wellicht kan jouw oudere kind ook je peuter enthousiasmeren en voordat je het weet eet het hele gezin meer groenten!

 

 

 

Kind koken en gezond eten 

Zou jij ook graag verandering willen?

Heb jij een lastige eter thuis? Of krijg jij gezeur zodra je het eten op tafel zet? Wil jij graag gezonder koken voor je gezin of ben je bang dat je kind niet voldoende voedingstoffen binnenkrijgt?  Wij helpen jou graag! Vanuit een persoonlijk traject kijken wij met jou mee en bieden we handvatten, tools en tips om te situatie te veranderen.

Kijk voor meer informatie op de site of neem contact met ons op.