gezonde voeding voor kinderen zodat ze een gezonde toekomst in gaan. In het online programma leren kinderen dit zelf.

 

 

Gratis e-book
recepten met fruit

 

STERK EN ZOET opvoeding en voeding; Leer koken met groenten en fruit zoals de spinaziepannenkoek

Gratis e-book FRUIT

Wil jij lekkere én gezonde recepten met fruit? Op zoek naar leuke recepten voor je kind? Of makkelijke recepten zodat ook je peuter meer fruit eet?

In het gratis ebook delen we 12 gezonde recepten met fruit. Deze recepten zijn lekker als tussendoortje of tijdens het ontbijt, de lunch of zelfs het avondeten. Zo kan je lekker en gezond eten met het hele gezin want het zijn ook kinder recepten.
Wat dacht je van je de super makkelijke banaanpindakaasbites, fruitige ijs maar ook een lekkere soep. Op deze manier wordt iedere dag voldoende fruit eten wel heel makkelijk!

Download het gratis E-book

Vul hieronder je voor-en achternaam is en je e-mailadres. Je ontvangt dan direct een e-mail met het ebook gratis. Wanneer je je hiervoor aanmeld wordt je automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van STERK EN ZOET.


  Gratis e-book recepten met fruit. Koken voor kinderen, makkelijke kinder recepten.

  Cursus gezond opvoeden voor ouders. Voor moeilijke eters, peuters die niet willen eten of bij twijfels wat nu gezond is.

  Een dreumes of peuter gezond laten eten…

  Soms kan dat best een opgave zijn, bijvoorbeeld wanneer je kind geen groente wilt eten, moeite heeft om aan tafel te blijven zitten of je meer rust aan tafel met kinderen wilt. Gezond opvoeden is zoveel meer dan een gezonde maaltijd op tafel zetten. In de cursus gezond opvoeden van je jonge kind geven we alle tools en tips om je kindje gezond op te voeden. Een praktische cursus voor ouders met veel handvatten om je dreumes of peuter gezond op te voeden!

  Benieuwd naar de cursus gezond opvoeden? 

  Ken je het online programma 'Ik groei gezond' al?

  In het online programma 'Ik groei gezond' leren kinderen en jongeren over gezonde voeding. Ze leren over onderwerpen als koolhydraten, eiwitten, vitamines maar ook over een dagmenu, beweging en emotie eten. Aan de hand van leuke opdrachten en toffe challenges worden ze uitgedaagd om een gezonde balans aan te leren en ontdekken ze wat hun eigen lichaam nodig heeft. Daarnaast leren de kinderen en jongeren koken op een creatieve en gezonde manier.

  Wil je een kijkje nemen in het online programma 'Ik groei gezond' voor kinderen en jongeren?