Meteen naar de inhoud

 

 

Mama's Wereld

 

STERK EN ZOET opvoeding en voeding; Leer koken met groenten en fruit zoals de spinaziepannenkoek en stimuleer daarmee een gezond eetgedrag.

Op bezoek bij Mama’s Wereld!

Zo ontzettend leuk, het TV debuut van STERK EN ZOET, bij Mama’s Wereld van RTL 4. In aflevering 3 zie je een bekend gezicht! Iris, van STERK EN ZOET is aanwezig om te spreken over opvoeding & voeding voor kinderen.

Voor een gezonde toekomst zijn opvoeden & voeding allebei nodig. In de uitzending spreken we over de cursus voor ouders van een dreumes/peuter en hebben we het over voedseleducatie van het oudere kind, met als voorbeeld het online programma ‘Ik groei gezond’. Vanuit onze diensten helpen wij kinderen, jongeren en gezinnen met veel plezier naar een gezond eetpatroon & gezonde opvoeding.

Je kunt de hele uitzending zien op Videoland.

Mama's Wereld met Iris Vernooij

Iris Vernooij - Kimberley Klaver - Sanne Heijen
bij Mama's Wereld 

Mama’s wereld

In ‘Mama’s Wereld’ delen presentatrices Kimberley Klaver en Sanne Heijen vanuit een gezellige ‘Mama’-studio praktische tips en adviezen over zwangerschap, de bevalling en het opvoeden van kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Een heerlijk luchtige 4-delige reeks boordevol informatie, met voor iedere (aanstaande) Mama wat wils!  Klik voor meer informatie. 

Mama's Wereld van RTL4

 

 

Gratis e-book recepten met fruit voor het hele gezin

Smoothiebowl, gezond ontbijt met fruit. Fruit eten voor kinderen. Smoothiebowl met mango en banaan

Cursus gezond opvoeden voor ouders. Voor moeilijke eters, peuters die niet willen eten of bij twijfels wat nu gezond is.

wat is gezond? Hoe kan je kind gezond eten? Wil je kind geen groente eten? Mijn visie op gezonde voeding deel ik met je!

Wat is gezond? Waarom is het moeilijk om gezond te eten? Hoe leer je je kinderen wat gezond is? Voedseleducatie voor kinderen.

Herken jij dit?

Je twijfelt of je kindje wel genoeg eet
Je bent bang dat je kindje te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt
Je kindje eet veel dezelfde dingen
Je zou graag willen dat je kindje meer groente eet
Je twijfelt welke producten gezonde keuzes zijn
Je wilt je kindje graag gezond opvoeden maar weet niet altijd hoe
Je vindt een gezonde relatie met voeding voor je kindje belangrijk

Wij kunnen je helpen!

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?