Meteen naar de inhoud

Het kookboek met veel groente voor het hele gezin!

 

Recept voor gezin
Auberginestoof met couscous

Dit mega lekkere recept met aubergine is met een kleine aanpassing te maken voor het hele gezin. En met hele gezin bedoel ik écht iedereen. Je baby die start met de eerste hapjes, je dreumes of peuter, een kieskeurige eter én jijzelf natuurlijk. Door één maaltijd voor het hele gezin op tafel te zetten bespaar je tijd en geld, maar daarnaast is het ook heel waardevol doordat jullie allemaal dezelfde maaltijd eten. Je kind leert tenslotte het allermeest van wat je doet (en dus ook wat je eet). Deze auberginestoof is perfect voor op een koude dag. De stoof bevat naast aubergine nog meer groenten en is ideaal wanneer je zin hebt in een voedzame maaltijd!

Kookboek Groente voor kids - Recept voor gezin - STERK & ZOETKookboek Groente voor kids - Recept voor gezin - STERK & ZOET Kookboek Groente voor kids - Recept voor gezin - STERK & ZOET

 

Eet smakelijk! 

Dit recept komt uit het kookboek Groente voor kids. Wil je meer inspiratie voor makkelijk, gezonde en lekkere recepten voor het hele gezin? Bestel dan het kookboek Groente voor kids. Het kookboek met veel groente voor het hele gezin! 

 

 

Ben jij toe aan meer inspiratie?

In het kookboek Groente voor kids vind je 100 gezonde, makkelijk én lekkere recepten voor het hele gezin. Laat je met dit boek inspireren om iedere dag een makkelijk én gezonde maaltijd te koken. Andere ouders gingen al aan de slag met dit kookboek. Ook benieuwd wat zij van dit kookboek vinden?

 

Groente voor kids - kookboek met 100 makkelijke, gezonde en lekkere recepten voor het hele gezin o.a. Quesadilla met avocado en gegrilde kip

'Een heel overzichtelijk kookboek. Ieder hoofdingrediënt heeft een intropagina, gevolgd door enkele recepten met daarin weer goede suggesties voor variaties voor baby en kind. Ik heb heel erg zin om hier samen met mijn kinderen uit te gaan koken!'

'Een groente kookboek voor het hele gezin. Wat een heerlijke en leuke recepten. De kleine heeft al lekker zitten smullen hoor!
Iris heeft een mooi boek samengesteld met duidelijke recepten en tips hoe je de groentes het beste kan variëren dat qua smaak het best bij elkaar past.
Dank je wel! Wij gaan lekker de keuken in 😄'

'Heel fijn en overzichtelijk wat je met het héle gezin kan eten. Van baby tot peuter en kinderen. Ik ben er heel erg blij mee. We kregen ook nog zaadjes meegeleverd en hoe leuk is het om samen met je kind deze te planten en zien groeien. Informatief en lekkere recepten. Ook zeer vega(n) friendly. Top!'

 

STERK EN ZOET X Groente voor kids

 

 

Persoonlijk advies pedagoog en kindervoedingsdeskundige

 

Tafelkaartjes om van groente en fruit eten een feestje te maken

 

webinar dat lust ik wel- kind eet geen groente? In dit webinar help ik je.

 

in 5 stappen een gevarieerde eter

 

Stap voor stap gaat je kind weer beter eten! 

Merk je ook dat het je frustreert als je kind weer met weinig groente op naar bed gaat? Ieder dag probeer je het weer, terwijl je gevoel zegt het soms te willen opgeven. Iedere dag bied je een bordje gezond eten aan om te zorgen dat je kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Na een paar happen hoor je de frustreerde zin; ‘Bah, dat hoef ik niet’. Opnieuw gaat je kind zonder voldoende groente te hebben gegeten naar bed.

Hoe zou het voor je zijn als... Je kind wel weer stap voor stap gevarieerder leert eten. Als jij een fijne aanpak weet om je kind (weer) verschillende groente te leren eten, als je kind weer kiest voor gevarieerder broodbeleg of als het avondeten weer een stuk voedzamer en gevarieerder is.

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?