Meteen naar de inhoud

Na één avondje heb je weer handvatten om vol inspiratie én energie met het eetgedrag van je kind aan de slag te gaan!

 

Merk je dat je regelmatig met je handen in je haar zit? Dat je graag verandering wilt maar niet weet waar te beginnen? Of hoe je het voor elkaar krijgt? Wil je i.p.v. van alle losse tips die je googelt aan de slag met een concrete aanpak?

 

 

 

In één avondje (of ochtend/middag) bied ik je de handvatten om zelf weer aan de slag te gaan met het eetpatroon en/of eetgedrag van je kind. Zo weet jij weer wat te doen, wat je kan zeggen én welke positieve aanpak bijdraagt aan de ontwikkeling van een gezond eetpatroon. 

 

Waar kan ik jou bij helpen?

Ik wil graag dat de start en opbouw met eerste hapjes soepel verloopt, dat ik weet hoe ik dat kan aanpakken. Dat alle waar-en onwaarheden op het internet duidelijk zijn. En alle vertrouwen heb om mijn kind in het eerste levensjaar een positieve ervaring met eten mee te geven.

Ik wil graag vanaf het begin mijn kind ondersteunen om moeilijk eetgedrag te voorkomen. Ik wil meer weten over de ontwikkeling van leren eten en de kieskeurige eetfase. Zo kan ik kieskeurig eetgedrag direct op een fijne manier kan aanpakken en daarmee beperken.

Ik wil graag dat mijn kind weer groente, fruit en andere eten durft te proeven om zo beter te leren eten. Ik wil weten wat ik kan zeggen en doen aan tafel zodat het een fijn eetmoment is. Het gezellig aan tafel is en ik daarbij geen strijd, druk of consequenties neig in te zetten.

Ik wil graag dat mijn kind een gezonde relatie met snoep/koek en andere ongezonde voeding ontwikkeld. Dat mijn kind het eet en blootstelling heeft maar niet naar verlangt en het daardoor juist interessant maakt. Ik wil goede keuzes maken met de juiste gezonde tussendoortjes. En ik kan wel wat extra inspiratie voor gezonde tussendoortjes gebruiken. 

 

Bekijk een webinar naar keuze en ontvang het e-book 'Start met groente' met 15 gezonde, makkelijke en lekkere recepten voor het hele gezin (t.w.v. € 7.95) gratis!

 

'Iedereen zou dit webinar moeten bekijken'

Regelmatig krijg ik dit als reactie of review terug op een webinar. (Zeker bij het webinar 'Help je kind bij kieskeurig eetgedrag' en 'Dat lust ik wel'). En heel eerlijk, daar ben ik het helemaal mee eens. Ik weet zeker dat iedere ouder bij deze informatie gebaat is. Het is zo'n lage investering in tijd én geld. Maar tevens zo ontzettend waardevol voor nu én de toekomst voor kind.

Mijn droom is dat ik vanuit de overheid, bijvoorbeeld bij consultatiebureaus, deze webinars mag geven aan alle ouders die meer over het onderwerp gezond opvoeden willen weten. En dan voor ouders helemaal gratis. Maar tot die tijd, hoop ik jou vanuit STERK & ZOET op een laagdrempelige manier te ondersteunen.

Iris Vernooij - STERK EN ZOET x Fleur Bours Fotography

 

Ideaal aan een webinars bekijken is, dat dit kan gewoon in de tuin kan net nadat je kind(eren) op bed liggen. Heb je na afloop nog een vraag of wil je even overleggen? Dat kan! 

Welk van deze webinars ga jij bekijken?

 

'De eerste hapjes'

De eerste hapjes, je wilt het graag goed doen. Maar wat is goed als je zoveel leest op het internet en het één ook tegenstrijdig voelt met het andere advies. Het wordt je niet makkelijk gemaakt, zeker niet door de onwaarheden die helaas ook nog op het internet en in boeken te vinden zijn. Hoe zorg je voor een fijne opbouw? Hoe bouw je het verder om zodat je kind echt met de pot gaat mee eten? En welke voeding mag je kind nu wel en wat juist niet? Merk je dat het hoe meer je leest of hoort het er niet duidelijker van wordt?

In dit webinar creëer ik voor jou overzicht en antwoorden, zo weet je na dit webinar precies wat er bij jou past, hoe je kunt starten met de eerste hapjes, wat er nodig is voor een fijne opbouw (en wat er nu allemaal waar is van dat wat je op het internet leest).  Na dit webinar heb jij alle vertrouwen om het op een fijne manier aan te pakken die bij jou én je kindje past. Daarnaast ontvang je ook de materialen (werkbladen en recepten) om het zo makkelijk mogelijk te maken.

'Help je kind door de kieskeurige eetfase'

Je hoopt dat jouw kind geen moeilijke eter wordt, tot nu toe is het goed gegaan maar je wilt dat graag zo houden. Je merkt bij vriendinnen dat een peuter die niet wilt eten aan tafel best een uitdaging is. Jouw kindje eet nu nog goed, maar je wilt dit ook zo houden. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen! Hoe fijn zou het zijn als jij vanaf het begin weet hoe deze kieskeurige eetfase eruit ziet, wat averechts werkt en wat juist heel helpend is voor je dreumes of peuter. Jij weet dan precies welke aanpak het beste werkt zodra je kind de eerste kenmerken van kieskeurig eetgedrag laat zien. Zo kan jij je kind helpen om soepel en zonder eetproblemen door de kieskeurige eetfase heen te gaan.

In het webinar ‘Help je kind door de kieskeurige eetfase’ vertel ik je alles over de ontwikkeling van leren eten, over de smaakontwikkeling en alles wat juist wel én juist niet helpend is zodat jij moeilijk eetgedrag bij je kind kunt voorkomen.

'Dat lust ik wel'

Steeds vaker als jij een bord met eten voor je kind zet, weigert je kind het te eten. Vooral het avondeten en dan specifiek de groente zijn de grootste uitdaging. Al snel is het ‘Bah’ of ‘Nee, lekker’, vol goede moed vraag je of je kind nog een hapje wilt. Toch zou je graag willen dat je kind wel weer gaat proeven en van het eten gaat genieten. Hoe fijn zou het zijn als het fijn, leuk én makkelijk kan?

In het webinar ‘Dat lust ik wel’ nemen we afscheid van ‘Dat lust ik niet’. Tijdens het webinar vertel ik je in één keer heel veel over hoe jij je kind met meer plezier groente kan laten eten. Of als dat nog niet lukt, te beginnen bij het proeven. En erg belangrijk, zonder strijd! Na dit Webinar weet jij hoe kan jij je kind stimuleren om meer of gevarieerder groente te leren eten op een ontspannen én positieve manier!

'Een gezonde balans met tussendoortjes'

Je kind eet wel groente, fruit en andere gezonde dingen maar toch blijft snoep, koek of chips favoriet. Je kind vraagt er meer naar dat je zou willen. Je wilt ook het niet helemaal vermijden. Hoe zorg je voor die gezonde balans? Wat kan je doen en zeggen om niet vanuit goed/fout te denken? En hoe maak je snoepjes of koekjes minder interessant? In het webinar ‘Een gezonde balans met tussendoortjes’ verdiepen we ons in waarom kinderen snoep/koek en chips zoveel interessanter vinden én natuurlijk hoe we dat veranderen. Zodat het niet meer op moet maar je kind net misschien wel net zo interessant gaat vinden als komkommer en tomaat! Hoe leer je je kind met tussendoortjes omgaan zodat er een gezonde balans met gezond én minder gezond ontstaat? Hoe ziet het ideale tussendoortje eruit? En is dat croissantje of krentenbol nu echt zo’n slecht idee?

In het webinar ‘Gezonde balans met tussendoortjes’ vertel ik je alles over hoe je dit kunt aanpakken. Daarnaast ontvang je nu gratis het e-book met inspiratie én heerlijke recepten voor gezonde recepten (ter waarde van €7.95).

Iris Vernooij - STERK EN ZOET

Iris Vernooij - STERK EN ZOET

Iris Vernooij - STERK EN ZOET

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?