Meteen naar de inhoud

Het imago van groente kan wel een boost gebruiken! 

 

'Ik lust geen groente!'

Als ouder wil je graag dat je kind voldoende groente eet. Logisch, want je kind heeft deze voedingswaarde nodig om gezond op te groeien. Alleen gaat dit niet altijd vanzelf. Hoe kan je je kind stimuleren om voldoende maar vooral ook gemakkelijk groente te laten eten?

In deze mini cursus deel ik  in vier dagen veel tools en tips om je daarbij te helpen. Je krijgt de handvatten om je kind met (meer) plezier groente te laten eten.

Mini cursus groente eten met plezier

 

Hoe enthousiast is jouw kind bij het eten van groente? Geeft het je frustraties als de groente weer niet opgegeten worden? Als ouder wil je graag dat je kind voldoende groente eet. Logisch, want je kind heeft deze voedingswaarde nodig om gezond op te groeien. Alleen gaat dit niet altijd vanzelf. Voor veel ouders is het een grote uitdaging om hun kind groente te laten eten. Van nature heeft je kind de voorkeur voor zoet. Groente moet je kind dus echt leren eten!

Maar makkelijker gezegd dan gedaan, dat snappen we helemaal. Want hoe zorg je dat je kind meer maar vooral ook makkelijker groente gaat eten? En kan je je kind stimuleren om met plezier groente te gaan eten?

Mini cursus toffe groente. De cursus voor ouders om je kind groente te laten eten. Eet je kind weinig groente? Of wil je dat kind groente makkelijker gaat eten? Doe dan mee met deze cursus.

In deze mini cursus van 4 dagen neem ik je mee in de ontdekkingsreis van je kind groente te laten eten. In de mini cursus heb ik het over het imago, de associatie en over de relatie met voeding. Ik vertel je hoe je je kind kan laten wennen aan de smaken van groenten. Daarnaast bied ik tools en tips aan om je kind op een ontspannen manier en met (meer) plezier groente te laten eten. Eet je kind na vier dagen alle groente gemakkelijk op? Dat is een illusie. Ik bied je wel de handvatten om de komende tijd mee verder te gaan. Zodat het iedere dag een stapje beter gaat.

Tevens ontvang je lekkere en gezonde recepten voor het ontbijt, de lunch en tussendoortjes, met natuurlijk groente! Ook ontvang je het e-book poffertjes gratis.

Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa- Gezond eten voor kinderen

 

Over mij

Groente eten kan én mag een feestje zijn! Het is tijd om het imago van groente te veranderen, alleen zo kunnen we het voor kinderen makkelijker maken. Als pedagoog en (kinder)voedingsdeskundige vind ik het belangrijk om kinderen (en jongeren) te laten zien dat gezond eten leuk kan zijn. En om ouders te ondersteunen met de opvoeding of de zoektocht naar gezonde voeding voor hun kind.

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

Hoe werkt het?

Op ons online platform kun je inloggen en komt er iedere dag een korte video van ongeveer 10 minuten te staan. Je kunt de video bekijken op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Vanuit het platform kun je ook de bijbehorende opdrachten maken en het werkblad of de bijlage downloaden. Vier dagen lang komt er een nieuw video online. Je hebt in totaal één maand de tijd om de hele mini cursus te doorlopen.

Voor wie?

Deze mini cursus richt zich op ouders van een kind (of kinderen) tussen de 1 en 8 jaar.

Voor wie niet?

De mini cursus is geen traject op maat. Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding? Of wil je meer leren over gezonde voeding voor je dreumes of peuter? Zoek je uitgeschreven dieet of voedingsschema voor je kind dan is dit niet de juiste cursus. Heb je twijfels of dit de juiste cursus is? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is de duur?

Toffe groente, de mini cursus bestaat uit 4 dagen en start direct na aanmelden. Je bent er maximaal 15 à 30 minuten per dag aan kwijt. Het belangrijkste van de cursus is om de tools en tips toe te passen in het gezin.

Wanneer start de mini cursus?

Je kunt direct starten!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de online mini cursus ‘Toffe groente’ is €19.95 inclusief BTW.
Inclusief het e-book Poffertjes.

Hoe kan je aanmelden?

Je kunt je gemakkelijk aanmelden via deze link. Zodra je op de link klikt word je doorgestuurd naar het platform voor de cursus. Daar kun je je eigen wachtwoord aanmaken en betalen via iDEAL. Per mail krijg je ook een bevestiging, na de betaling in je aanmelding definitief.