gezonde voeding voor kinderen zodat ze een gezonde toekomst in gaan. In het online programma leren kinderen dit zelf.

 

 

Voor ouders

 

 

 

 

Een gezonde toekomst voor je kinderen. Zonder twijfel is dat een wens van iedere ouder.
Een STERK individu en ZOET voor zichzelf en zijn of haar omgeving.

STERK & ZOET ondersteunt het gezin op het gebied van opvoeding en voeding.
Tevens help ik kinderen en jongeren met het aanleren van een gezond eetpatroon.
Daardoor kan ieder kind gezond opgroeien.

Gezond opgroeien! Vanuit de mini cursus toffe groente leren wij hoe ouders hun kind kunnen stimuleren voldoende groente te eten. Groente eten wordt een feestje!

Mini cursus toffe groente

Als ouder wil je graag dat je kind voldoende groente eet. Logisch, want je kindje heeft deze voedingswaarde nodig om gezond op te groeien. Alleen gaat dit niet altijd vanzelf. Hoe kan je nu je kind stimuleren om voldoende maar vooral ook makkelijk groente te laten eten? In deze mini cursus ontvang je in vier dagen  handvatten om je kind met (meer) plezier groente te laten eten.

Gezond eten voor peuter of dreumes, een gezonde toekomst waarin je kind gezond kan opgroeien.

Cursus gezond opvoeden van een dreumes of peuter

Gezond leren eten heeft met verschillende factoren te maken. In deze 6-weekse online cursus bied ik je praktische handvatten voor een gezonde opvoeding van een dreumes of peuter. Daarnaast sta ik ook voor je persoonlijke vragen klaar.

 

Vanuit een persoonlijk traject bied ik jou en je gezin praktische ondersteuning. Soms is het namelijk fijn als iemand goed naar je verhaal luistert en hulp op maat geeft. Ik denk met je mee en bied praktische handvatten om de situatie fijner te laten verlopen.

Webinar 'De eerste hapjes'

In het webinar 'De eerste hapjes' vertel ik je alles over de vaste voeding voor je baby. Tijdens het webinar creëer ik voor jou overzicht tussen alle adviezen. Daarnaast bied ik je tools aan voor een fijne opbouw richting het 'met de pot mee-eten' en ontvang je de lekkerste inspiratie en recepten voor je jonge kind.

Webinar 'Dat lust ik wel'

Het webinar 'Dat lust ik wel' gaat over kindjes vanaf  1 jaar. In dit webinar ligt de focus op het comfortabel worden met bijv. groente en fruit. Na het webinar weet jij hoe je kind kunt stimuleren om meer of gevarieerder groente te leren eten op een ontspannen én positieve manier!

 

Boek IJSJES

Iedere dag feest met gezonde ijsjes. Het kan! In dit boek vind je de lekkerste én nog gezonde ijsjes met fruit én groente. De meeste ijsjes zijn al geschikt voor jonge kindjes dus het hele gezin kan meegenieten.