Voor ouders

 

 

Sterk & zoet brengt de opvoeding en de voeding samen en biedt praktische ondersteuning op het gebied van opvoeding en voeding voor het hele gezin!

 

Een gezonde toekomst voor je kinderen. Zonder twijfel is dat een wens van iedere ouder.
Een STERK individu en ZOET voor zichzelf en zijn of haar omgeving.

STERK & ZOET ondersteunt het gezin op het gebied van opvoeding en voeding.
Tevens help ik kinderen en jongeren met het aanleren van een gezond eetpatroon.
Daardoor kan ieder kind gezond opgroeien.

Kookboek IJSJES - gezonde ijsjes voor kinderen

GEZONDE IJSJES VOOR KINDEREN

Het megatoffe kookboek IJSJES is te koop. Wil jij iedere dag een gezond ijsje? Bestel het boek dan snel!

Klik hier om het kookboek IJSJES te bekijken. 

 

 

Gezond opgroeien! Vanuit de mini cursus toffe groente leren wij hoe ouders hun kind kunnen stimuleren voldoende groente te eten. Groente eten wordt een feestje!

Mini cursus toffe groente

Als ouder wil je graag dat je kind voldoende groente eet. Logisch, want je kindje heeft deze voedingswaarde nodig om gezond op te groeien. Alleen gaat dit niet altijd vanzelf. Hoe kan je nu je kind stimuleren om voldoende maar vooral ook makkelijk groente te laten eten? In deze mini cursus deel ik in vier dagen veel tools en tips om je daarbij te helpen. Je krijgt de handvatten om je kind met (meer) plezier groente te laten eten.

De mini cursus is voor ouders van kinderen van 1 tot 8 jaar.

Gezond eten voor peuter of dreumes, een gezonde toekomst waarin je kind gezond kan opgroeien.

Cursus gezond opvoeden van een dreumes of peuter

Gezond leren eten heeft met verschillende factoren te maken. Gezond opvoeden is niet enkel een gezonde maaltijd op tafel zetten. Was het maar zo makkelijk om je kind gezond te laten opgroeien. Je dreumes eet geen groente? Of je peuter wil niet eten? Hoe ga je daar dan mee om? Je wilt een fijne sfeer aan tafel, geen eindeloze strijd en niet altijd toegeven om je kind brood te geven.
In deze 6-weekse online cursus bied ik je praktische handvatten voor een gezonde opvoeding van een dreumes of peuter.

 

Vanuit een persoonlijk traject bied ik jou en je gezin praktische ondersteuning. Soms is het namelijk fijn als iemand goed naar je verhaal luistert en hulp op maat geeft. Ik denk met je mee en bied praktische handvatten om de situatie fijner te laten verlopen. Ik ondersteun je bijvoorbeeld bij meer rust en gezelligheid aan tafel, ondersteuning bij moeilijke eters, het aanleren van een gezond eetgedrag of een gezondere eetpatroon voor het gezin. Samen zorgen we voor een liefdevolle, praktische en passende oplossing.

Wist je dat wij onze lekkerste recepten gebundeld hebben in een e-book? Wat dacht je van ons e-book met recepten met fruit? Of het e-book met meer dan 20 recepten voor poffertjes! Alle recepten zijn makkelijk te maken, perfect voor het gezin en mega lekker! 

Benieuwd naar onze e-books? Klik dan hier