Meteen naar de inhoud

Merk je ook dat het je frustreert als je kind weer met weinig groente op naar bed gaat?

 

Het is niet jouw schuld als je kind (weer) weinig groente gegeten heeft

Ieder dag probeer je het weer, terwijl je gevoel zegt het soms te willen opgeven. Iedere dag bied je een bordje gezond eten aan om te zorgen dat je kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Na een paar happen hoor je de frustreerde zin; ‘Bah, dat hoef ik niet’. Opnieuw gaat je kind zonder voldoende groente te hebben gegeten naar bed.

 

Hoe fijn zou het zijn als je kind wel weer beter gaat eten en er eindelijk vooruitgang is. Als je kind (weer) gevarieerd leert eten én er gezelligheid aan tafel is.

Ik help je er graag bij!

 

Hoe zou het voor je zijn als...

Je kind wel weer stap voor stap gevarieerder leert eten. Als jij een fijne aanpak weet om je kind (weer) verschillende groente te leren eten, als je kind weer kiest voor gevarieerder broodbeleg of als het avondeten weer een stuk voedzamer en gevarieerder is.

Er is verandering mogelijk...

Ook voor jouw kind nu het al langere tijd niet eet zoals je zou willen. Waarschijnlijk heb je al verschillende pogingen gedaan, maar had dit niet het gewenste effect. Dit programma bestaat daarom ook niet uit losse tips maar is een concreet plan van 5 stappen. Zo heet de eerste stap: ‘De basis moet kloppen’. Pas als stap 1 succesvol is doorlopen, zullen ook de volgende stappen het gewenste effect hebben. Vijf essentiële stappen tot jouw kind een gevarieerder eter is!

En daar sta je niet alleen voor...

Ik sta namelijk voor je klaar om met je mee te denken zodat wanneer je vastloopt ik je weer op weg kan helpen. Of zodat je na een periode waarin je kind ziek was weer de draad kan oppakken. Lijkt het je fijn om nog meer ondersteuning van mij te ontvangen? Ook dat kan! Dan plannen we bij iedere stap een persoonlijk ondersteuningsgesprek in.

Je kan het programma ‘In 5 stappen een gevarieerde eter’ met persoonlijke ondersteuning op twee manieren volgen:

In 5 stappen een gevarieerde eter - pakket S

→ 5 stappen om je kind te helpen een gevarieerde eter te worden
→ Meer dan 20 modules met video's, opdrachten en werkbladen
→ 2 persoonlijke consulten via Teams (30 á 40 min. per consult)
→ Doorloop in je eigen tempo de 5 stappen

→ Stel al je persoonlijke vragen aan mij via het platform
→ Een jaar lang toegang tot het online programma, alle recepten en ondersteuning van mij
→ Toegang tot de app voor gebruikers van Apple en Android

Extra: Module Tussendoortjes uit de supermarkt
Extra: E-book met recepten voor gezonde tussendoortjes (t.w.v. €17.95)
Extra: Webinar 'Een gezonde balans met tussendoortjes (t.w.v. €17.95)
Extra: Tafelkaartjes met groente en fruit om groente en fruit eten te stimuleren (t.w.v. €17.45 incl. verzending)

Voor € 199,-

In 5 stappen een gevarieerde eter - pakket M

→ Aan de slag met de 5 stappen om je kind te helpen een gevarieerde eter te worden
→ Meer dan 20 modules met video's, opdrachten en werkbladen
→ Samen doorlopen we het programma in jouw tempo maar mét een stok achter de deur
→ 6 x een persoonlijk consult via Teams (30 á 40 min per keer)
→ Stel al je persoonlijke vragen aan mij via het platform
→ Een jaar lang toegang tot het online programma, alle recepten en ondersteuning van mij
→ Toegang tot de app voor gebruikers van Apple en Android

 

Extra: Een STERK & ZOET pakket met de tafelkaartjes met groente en fruit om groente en fruit eten te stimuleren, het kookboek Groente voor kids en het boek IJSJES (t.w.v. € 63,85)
Extra:
Module Tussendoortjes uit de supermarkt

Extra: E-book recepten met gezonde tussendoortjes (t.w.v. €17.95)
Extra: Webinar 'Een gezonde balans met tussendoortjes (t.w.v. €17.95)

Voor 349,-

Liever helemaal zelf aan de slag?

Dat kan ook! Ik geloof in de kracht van persoonlijke ondersteuning doordat we dan samen kunnen kijken wat er bij je kind past en ik al je vragen persoonlijk kan beantwoorden. Maar mocht je liever zelf aan de slag gaan, of gewoon preventief heel graag willen zorgen dat je kind goed blijft eten dan kan zelf aan de slag gaan ook prettig zijn. Je kan het online programma 'In 5 stappen een gevarieerde eter' ook zelf volgen, op je eigen tempo.

 Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-

 

Het is niet jouw schuld als je kind weer groente weigert

Als pedagoog & kindervoedingsdeskundige zag ik - Iris - vanuit de persoonlijke trajecten vaak dezelfde hulpvraag terugkomen. Het is heel waardevol om ouders met een persoonlijk traject te kunnen ondersteunen, zo kan ik inspelen op wat er nodig is. De succesvolle stappen die ik met deze gezinnen gezet heb om hun kind weer te leren proeven/eten, zijn omgezet in een concreet online programma. Waarin er ruimte is om zelfstandig aan de slag te gaan maar ook ondersteuning is vanuit mij. Ik hoop dan ook dat geen enkele ouder meer met zijn of haar handen in het haar hoeft te zitten en aan de slag durft te gaan om zijn of haar kind beter te leren eten.

(Op)voeden hoeft niet perfect maar met extra kennis, tools en tips kan het vaak wel makkelijker. En daar wil ik je graag bij helpen.

 

Wanneer is ‘In vijf stappen een gevarieerde eter' geschikt voor jou?

Als je klaar bent voor verbetering en er echt voor wilt gaan! De stappen uitvoeren gaat je in het begin energie kosten, maar vergeet niet welke energie het je aan het einde gaat opleveren…

Wanneer je open staat voor kleine stapjes verbetering. Er is geen snelle oplossing voor kieskeurig eetgedrag, maar ieder stapje vooruitgang is er één.

Als je (weer) wilt dat er van je gekookte maaltijd gegeten wordt.

Wanneer is ‘In vijf stappen een gevarieerde eter’ NIET geschikt voor jou?

Als je verwacht dat het morgen opgelost is. Het zullen in het begin kleine stapjes zijn.

Wanneer je de voorkeur hebt voor een plan op maat of het niet prettig vindt om video's te bekijken. Een persoonlijk traject is dan passender voor je.

Wat kan je verwachten van het programma?

Het programma bestaat uit 5 stappen en iedere stap heeft 4 lessen. In totaal zijn het 20 (korte) lessen met een video met theorie en concrete tips. Zo kan je iedere stap direct eigen maken en toepassen.

Na het doorlopen van de 5 (essentiële) stappen staat je kind al meer open om voeding te proeven én weet jij precies hoe je dit de komende tijd nog verder kunt opbouwen. Zeg maar dag tegen wekelijks kipnuggets of vissticks op het menu.

Hoelang duurt het programma?

Dat mag je zelf bepalen. Ik weet dat je het al druk genoeg hebt. Daarom is het programma zo ingericht dat je het op je eigen tempo kunt volgen. Ben je klaar met stap 1? Dan komt stap 2 vrij en zo gaat het bij iedere stap. Iedere stap heeft vier modules, die je in één keer kunt bekijken, maar ook in twee, drie of vier keer. Alle video's zijn kort (max. 10 minuten). Met dit online programma ga je dus vooral in de keuken en aan tafel aan de slag. Na het bekijken van de video kun je terwijl je met je gezin aan tafel zit, alles toepassen. En daar zit je toch al, zo kost je het geen extra tijd. Je hebt in totaal één jaar de tijd om alle 5 de stappen te doorlopen. Tijd genoeg dus!

Wanneer kan je starten?

Nu! Jij leest dit omdat je graag verandering wilt zien, daarom kan je zodra jij je inschrijft ook direct starten. Het kieskeurige eetgedrag van je kind heeft lang genoeg geduurd, tijd voor verandering.

Goed om te weten; Voor het programma waarin je intensief samen met mij aan de slag gaat (IP) zijn er er maar aan beperkt aantal plekken beschikbaar, dit doordat ik ook alle tijd en ruimte wil hebben om samen te kijken naar een geschikt moment wanneer de ondersteuningsmomenten uitkomen. 

 

 

Nog een vraag?

Heb je nog een vraag over het online programma 'In 5 stappen een gevarieerde eter'?
Bekijk dan hier de veelgestelde vragen.

Of stuur mij een berichtje!
  Twijfel je nog?

  Weet je niet zeker of dit passend is voor jouw kind of wat het best bij je past? Zullen we dan even bellen?
  Plan nu een gratis en vrijblijvend telefoongesprek in met mij.

  
  
   
  Stel Iris een vraag
  1
  Hé! Kan ik je ergens bij helpen?