Veelgestelde vragen

 

 

Sterk & zoet brengt de opvoeding en de voeding samen en biedt praktische ondersteuning op het gebied van opvoeding en voeding voor het hele gezin! Zoek je vraag via de veelgestelde vragen.

Hieronder zie je veelgestelde vragen.
Mocht je vraag er nog niet tussen zitten, neem dan contact met ons op.

 

Vragen over bestellen of het kookboek IJSJES

Kan ik het kookboek IJSJES retourneren?

Natuurlijk, wanneer je niet tevreden bent met het kookboek IJSJES heb je de mogelijkheid om het boek te retourneren. Stuur hiervoor een e-mail naar info@sterkenzoet.nl

Kan ik het boek als cadeautje geven?

Ja, dat kan! Heel leuk zelfs. Alle boeken worden ingepakt. Als jij een ander verzendadres invult dan versturen wij het boek naar dat adres.

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Je bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen meegegeven aan PostNL.
Wil je de precieze verzendatum weten? Stuur ons dan even een e-mail via info@sterkenzoet.nl

Hoeveel zijn de verzendkosten?

Wij versturen de bestellingen via PostNL. Wij hanteren daarom de verzendprijzen van PostNL. Dat is momenteel €4.10 voor een kleine bestelling.

Voor een bestelling boven de € 50,- betalen wij jouw verzendkosten.

Kan ik de kookboeken ook zakelijk bestellen?

Zeker, bij iedere bestelling krijg je een factuur waar de BTW op staan vermeld.

Bij een grote afname bieden we je ook graag een korting aan. Wij komen daarvoor graag met jou in contact. Stuur dan even een e-mail naar info@sterkenzoet.nl

Kan ik het kookboek IJSJES ook ergens anders kopen?

Ja, het kookboek IJSJES is op verschillende punten te koop. Via onze website maar je kunt het ook kopen via bol.com of via de andere verkooppunten. Klik hier voor alle verkooppunten.

Vragen over de cursus 'Gezond opvoeden' voor ouders

Wij voeden onze dochter vegetarisch op. Is de cursus dan ook geschikt?

Ja, zeker! Wij vinden het belangrijk dat jij je eigen visie kunt naleven. Een onderwerp waar jij waarschijnlijk bewust over nagedacht hebt. Wij stimuleren ouders om na te denken over hun eigen visie en zullen daarover informatie verstrekken. Ook in de kookinspiratie is het grootste gedeelte zonder vlees of vis.

Ik ga 2 weken op vakantie tijdens de cursus. Kan ik het later inhalen?

Ja, dat kan! De cursus blijft in totaal 10 weken beschikbaar, je kunt op je eigen moment de cursus inhalen.

Hoeveel tijd neemt de cursus in beslag?

Dat is lastig te zeggen en zal ook per persoon verschillen. Maar, geloof mij, niet lang! Tijdens het ontwikkelen was het een belangrijke eis dat de cursus praktisch is en weinig tijd in beslag neemt, maar toch effectief is! We snappen dat je het al druk genoeg hebt. De theorie is kort en zo geschreven dat je tijdens de dagelijkse momenten met de praktijk aan de slag kan, bijvoorbeeld terwijl je met je kinderen aan het eten bent. Daardoor kost het je weinig extra tijd en zet je de theorie direct in.

Mijn dochter is nu 8 maanden, geven jullie de training over een aantal maanden ook nog?

Ja, we bieden de training meerdere keren per jaar aan. Op onze website vermelden wij altijd de eerstvolgende datum.

Vragen over het online programma 'Ik groei gezond'

Voor welke leeftijd is het online programma voor kinderen?

Het online programma voor kinderen en jongeren is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Jonge kinderen zullen dat meer ondersteuning nodig hebben van een volwassene dan de oudere kinderen. Om alle opdrachten te kunnen maken is het wel belangrijk dat je kind redelijk kan lezen. We kunnen dus uit gaan van ongeveer 8 tot 18 jaar.

Mijn kind kan al koken, is er dan nog een uitdaging in het online programma?

Ja zeker! Voor alle kinderen blijft er een uitdaging. Leer bijvoorbeeld koken zonder recept of ga koken met nieuwe inspiratie.

Mijn kind houdt niet van koken maar ik wil wel graag dat hij het leert. Is dit dan ook geschikt?

Zeker! Ook als je kind er op dit moment nog niet zoveel plezier aan beleeft kan dat natuurlijk nog wel komen. Het kan handig zijn om met je kind te bespreken waarom je het belangrijk vindt en om samen afspraken te maken wanneer en hoeveel tijd je kind aan het online programma moet besteden. Gezond leren eten is erg belangrijk om al op jonge leeftijd aangeleerd te krijgen.

Mijn kind heeft geen e-mailadres.

Je kunt bij het inschrijven ook gemakkelijk jouw e-mailadres invullen. Je kind kan zich inloggen middels het e-mailadres en een wachtwoord. Af en toe ontvang je een e-mail met informatie over de nieuwe lessen. Deze kan je dan aan je kind doorgeven.

Hoe kan ik het online programma voor kinderen opzeggen?

Opzeggen kan via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@sterkenzoet.nl

Het online programma wordt na drie maanden maandelijks verlengd, als je daarna wilt stoppen kan dat. Het abonnement wordt dan dezelfde maand nog stopgezet.

Stel je voor dat je op 5 januari start en je besluit op 20 september te stoppen - en geeft dit per e-mail bij ons aan-  dan stopt het abonnement op 5 oktober.