Meteen naar de inhoud

STERK & ZOET x Fleur Bours Photography

 

Het leukste spel om van groente en fruit eten een feestje te maken!

 

BINNENKORT!

 

Binnenkort lanceer ik de nieuwste tafelkaartjes met groente en fruit, namelijk voor het kinderdagverblijf! Deze tafelkaartjes voor de kinderopvang maken van ieder eetmoment een feestje én stimuleren het leren eten van verschillende groente en fruit.

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de tafelkaartjes met groente en fruit voor de kinderopvang?
Laat dan hier je e-mailadres achter.

Waarom groente eten bij de opvang zo belangrijk is
Veel kinderen krijgen dagelijks te weinig groente binnen. Waar ligt nu de verantwoordelijkheid? Is dat volledig bij ouders? Of kan de kinderopvang ook een belangrijke basis zijn om voldoende groente te eten voor kinderen? In dit artikel neem ik je mee. Lees meer. 

 

Gezonde traktaties met groente en fruit
Het organiseren van een gezond traktatiebeleid is voor veel scholen en kinderdagverblijven een flinke kluif. En vooral de uitvoering daarvan. Een gezonde traktatie is belangrijk maar het aanleren van een balans (waarbij voor oudere kinderen ook minder gezonde voeding past) is misschien nog wel belangrijker. Lees meer. 

 

Zo kan je ouders betrekken bij het gezonde voedingsbeleid van de kinderopvang
Zijn jullie bij de kinderopvang al bewust bezig met een gezond voedingsbeleid, waarbij aandacht is voor fijne eetmomenten en gezonde voeding? Dat is mega waardevol! Maar merken jullie ook dat het voor ouders soms een uitdaging blijft? Dat ze hun kind wel gezond willen laten eten maar dat het niet lukt doordat ze te druk zijn of hun kind het niet lust? Lees meer.

 

 3 x activiteiten met groente en fruit voor de kinderopvang
Vieren jullie het thema groente en fruit of eten en drinken bij jou op de kinderopvang? Of wil je graag meer aandacht besteden aan groente en fruit? Dan zijn deze drie activiteiten met groente en fruit voor de kinderopvang die mega leuk zijn om te doen. Lees meer. 

 

Een alternatief voor trakteren op de kinderopvang
Is trakteren nog wel van deze tijd? Nu alles gezonder moet en ouders alleen maar drukker zijn? Dit is een leuk én makkelijk alternatief waarin een kind toch kan trakteren. Lees meer.

 

De leukste prentenboekjes met groente en fruit
Wil jij ook meer stil staan bij het imago van groente eten fruit bij de kinderopvang? Dan zijn deze prentenboekjes met groente en fruit daar heel leuk voor. Lees meer.

 

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?