Workshop kinderopvang - invalkracht kinderopvang - activiteiten kinderopvang

 

 

'Eet als een olifant', een toffe workshop voor kinderen van
0 tot 4 jaar in teken van groente en fruit.

 

STERK EN ZOET opvoeding en voeding

'Eet als een olifant'

Mag ik meer tomaat? Ik wil eten als een olifant!’ Aldus, een enthousiaste peuter.

Voor een gezonde toekomst is het eten van voldoende groente en fruit belangrijk. Een gezonde associatie met groente en fruit voor ieder kind. In de workshop ‘Eet als een olifant’ ga ik samen met de kinderen op ontdekkingsreis; kijken, horen, voelen, ruiken en natuurlijk ook proeven!

Samen spelen, bewegen en proeven, geheel in teken van groente en fruit. Een gezellige, lekkere en tevens leerzame ochtend voor alle kinderen van de groep. Een ding is zeker, vol verhalen gaan alle kinderen aan het eind van de dag weer naar huis. Iedereen wilt eten als een olifant!

 

 

Kinderopvang gezonde voeding - activiteiten voeding - workshop kinderopvang

Vul hier je gegevens in en ontvang de brochure direct in je mail.  Invalkracht kinderopvang

  Een groot personeelstekort in de kinderopvang én een hoge werkdruk in de kinderopvang maakt het voor de pedagogisch medewerkers en leidinggevenden niet altijd makkelijk.

  Het inzetten van een workshop kan een fijne, tijdelijk oplossing zijn. Een ochtend geen kinderen afbellen, wat ruimte voor de pedagogisch medewerker én een mega leuke workshop voor alle kinderen.

  Als pedagoog ben ik bevoegd om te werken in de kinderopvang, door de ervaring die ik o.a. in de kinderopvang heb spring ik gemakkelijk bij. Deze ervaring in de kinderopvang heb ik ook zeker ingezet bij het ontwikkelen van de workshop. De workshop sluit naadloos aan bij de dagstructuur en past bij de interesses van de kinderen.

   

  Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-

  Iris Vernooij

  Als pedagoog & (kinder)voedingsdeskundige laat ik met veel plezier zien dat gezond eten een feestje kan zijn. Al op jonge leeftijd wordt de basis voor een gezonde leefstijl gelegd. Deze workshop draagt bij aan een gezonde toekomst voor kinderen.

   

   

  Workshop kinderopvang - Webinar kinderopvang - trainingen kinderopvang - voedingsadvies kinderopvang

  Workshop kinderopvang - Webinar kinderopvang - trainingen kinderopvang - voedingsadvies kinderopvang

  Workshop kinderopvang - Webinar kinderopvang - trainingen kinderopvang - voedingsadvies kinderopvang

  Workshop kinderopvang - Webinar kinderopvang - trainingen kinderopvang - voedingsadvies kinderopvang

  Een webinar voor pedagogisch medewerkers of voor ouders van de kinderen, bijvoorbeeld een webinar over hoe kindjes makkelijker en met meer plezier groente eten of over de eerste hapjes van een baby. Het is ook mogelijk om een webinar op maat te laten ontwikkelen.

  Naast de workshop 'Eet als een olifant' geef ik nog meer te gekke mogelijkheden voor workshops voor de kinderopvang of als workshop BSO. Ook leuk als vakantie activiteit.

  Een training voor pedagogisch medewerkers of voor de ouders tijdens een informatieavond, bijvoorbeeld hoe je kindjes nieuwe smaken kunt aanleren, over het gezond opvoeden van je dreumes of peuter of over de eerste hapjes. Het is ook mogelijk om een training op maat te ontwikkelen.

  Het voedingsbeleid aanpassen, twijfel over gezondere keuzes of bewuster stilstaan bij het eetgedrag van de kinderen. Ik denk graag mee voor (mogelijke) verbeteringen.

  Benieuwd naar de mogelijkheden of de kosten? Neem dan contact met mij op.
  Pijl

   
   Om spam te voorkomen vragen we je de
   onderstaande code over te typen.

   captcha