Meteen naar de inhoud

Kleurrijke groente

Yes! Wat leuk dat je benieuwd bent naar de poster van kleurrijke groente. Dé poster om stil te staan bij de functies van groente (en fruit) en je kind uit te leggen, waarom bepaalde groente nu zo fijn voor het lichaam is. Om het makkelijker te maken zie je de verschillende kleuren en de functie daarbij.

Uiteraard is het nog veel specifieker dan op deze poster én kan je er nog zoveel meer bij bedenken. Zie dit vooral als een mooie start. Je kunt de poster uitprinten en bijvoorbeeld bij de keukentafel hangen, zo heb je altijd een voorbeeld binnen handbereik.

Groente eten voor kinderen

 

 

Opvoedondersteuning kind, omgeving Utrecht. Pedagoog en voedingsdeskundige helpt ouders met praktische ondersteuning op maat.

Cursus gezond opvoeden voor ouders. Voor moeilijke eters, peuters die niet willen eten of bij twijfels wat nu gezond is. Inclusief heerlijke recepten zoals fruitijsjes en de butter masala . Exclusief het e-book poffertjes

Wil jij ook dat je kind met meer plezier groente eet? Geen strijd aan tafel en wel voldoende eten? Doe dan mee met de mini cursus toffe groente!

Wat is gezond? Waarom is het moeilijk om gezond te eten? Hoe leer je je kinderen wat gezond is? Voedseleducatie voor kinderen. Inclusief lekker recepten zoals fruitijsjes, butter masala en het e-book poffertjes

Benieuwd naar STERK & ZOET?

Als pedagoog en voedingsdeskundige kan ik (Iris Vernooij) je verder helpen met zowel de opvoeding én voeding. Deze heb je voor een gezonde opvoeding tenslotte allebei nodig. Gezond leren eten gaat niet enkel over het aanbieden van groente en fruit. Wanneer een kind niet goed eet kan dat met veel verschillende factoren te maken hebben. Daarom is het gezond opvoeden soms best een uitdaging. Ik help jou graag verder met praktische tools en tips om het makkelijker maar vooral ook leuker maken. Voor jou, je kind én gezin. Gezond eten kan een feestje zijn!

 

Mag ik je meer vertellen over mij en wat ik doe? Leuk!
Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met mij op.

P.s. Ik ben ook te volgen op Instagram - @sterkenzoet