Meteen naar de inhoud

Iris Vernooij - STERK EN ZOET

Een gratis e-book met tips om je
kind met plezier groente te laten eten

 

Vijf tips voor meer plezier aan tafel

Soms gaat het niet zoals je zou willen. Wat kan je doen als je kind weigert om groente te eten? Ik deel 5 waardevolle tips met je.

Een e-book vol met tips om je kind met plezier groente te laten eten. Een cadeautje van mij voor jou waarin je eventuele zorgen rondom het eetgedrag van je kind minder worden. Of waarbij je minder vaak ‘bah’ aan tafel hoort. Hoe dan ook, een e-book met tips zodat er morgen al verandering mogelijk is om je kind groente met plezier te eten. Hoe fijn zou dat zijn?!

Naast de 5 waardevolle tips om je kind met plezier groente te laten eten staan er in het e-book natuurlijk ook mega lekkere recepten. Wat dacht je van een smoothie met peer en spinazie, zoete aardappelwafels of wortelpoffertjes spiesjes? Tevens ontvang je ook een recept voor een mega lekkere taart mét groente! Klinkt spannend hè?

 

Groente leren eten

Wil jij dit gratis e-book ontvangen?
Laat hieronder dan je e-mailadres achter! 

Let op: Als jij je aanmeldt voor dit gratis e-book kom je op de mailinglijst en ontvang je ook vaker een e-mail van mij met informatie, tips of inspiratie. 

 

 

Kookboek gezonde ijsjes voor kinderen

Persoonlijk advies pedagoog en kindervoedingsdeskundige

Tafelkaartjes om van groente en fruit eten een feestje te maken

webinar dat lust ik wel- kind eet geen groente? In dit webinar help ik je.


Alle kennis in één webinar over de eerste hapjes van je kind.

 

Dat lust ik wel!

Is dat iets wat je kind vaak zegt? Of hoor jij vaker: ‘Bah’ ‘Dat lust ik niet’ of ‘Jakkie’? Gezond eten, en dan voornamelijk groente eten gaat niet altijd vanzelf. En dat kan soms best een uitdaging zijn. Je wilt dat je kind voldoende groente eet, zodat het ook voldoende voedingswaarde binnenkrijgt. Het advies is vaak ‘laat het los, dan komt het vanzelf goed’. Maar is dat ook zo? En kan je dan helemaal niets doen? Hoe zorg je dat je kind (weer) wilt proeven en met meer plezier groente gaat eten?

Hoe fijn zou het zijn als het fijner, leuker én makkelijker kan? Ik vertel je er graag alles over in het Webinar 'Dat lust ik wel'. In dit Webinar geef ik jou de tips én tools zodat jij de handvatten hebt om je kind (of kinderen) hierbij te helpen op een positieve én ontspannen manier.

Niet meer loslaten met een machteloos gevoel als gevolg maar loslaten omdat je vooruitgang ziet én weet hoe je deze vooruitgang goed kunt zien en stimuleren. Zodat het stapje voor stapje beter gaat. Met zelfvertrouwen als gevolg, voor jou én je kind!

Wil je meer weten over dit webinar?

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?