Meteen naar de inhoud

Dit lekkere én gezonde recept wil je zeker proberen! 

 

Omelet met avocado, veldsla en cottage cheese

Een nieuw receptje voor ..., het ontbijt, de lunch, tussendoor of als hapje! Wij maken ze regelmatig voor een brunch of high tea. Eigenlijk de hele dag door kunnen deze omeletrolletjes gegeten worden, zowel warm als koud. Ze zijn gezond, wederom makkelijk te maken en niet geheel onbelangrijk heel lekker!
Je kan ze zowel klein als groot maken én natuurlijk met een andere vulling.

Door de omelet dun te bakken blijft het een licht gerechtje, tenminste als je niet teveel avocado toevoegt. Ook heel lekker met tomaat of met zalm.

Omelet met avocado, veldsla en cottage cheese

Wat heb je nodig?

4 eieren
1 avocado
veldsla
bakje cottage cheese
(olijf)olie
zout en peper

Hoe kan je de omelet met avocado maken?

Hoe kan je omelet met avocado maken? Breek de eieren in een kommetje en klop ze los.
Welke ingrediënten heb je nodig?Verwarm een koekenpan met een drupje olijfolie en bak daarin een omelet. Maak van alle eieren in totaal vier omeletjes of maak ze wat dikker en snijd ze dan doormidden.
Gezond en lekker eten voor kinderenSnijd ondertussen de avocado in plakjes
Gebruik zo min mogelijk olie. Haal de omelet van het fornuis wanneer hij gaar is
Hoe kan je omelet met avocado maken? Vul de omelet met veldsla, avocado en cottage cheese. Strooi wat zout en peper erover.
Hoe kan je omelet met avocado maken?  Rol de omelet op.  Geniet ervan.

Hoe kan je omelet met avocado maken?  Eet smakelijk!

 

Geniet ervan! 

Ik ben heel benieuwd wat jij én je gezin van dit recept vindt! Stuur je me een berichtje of laat je het weten via Instagram?

 

 

 

Kookboek gezonde ijsjes voor kinderen

 

Persoonlijk advies pedagoog en kindervoedingsdeskundige

 

Tafelkaartjes om van groente en fruit eten een feestje te maken

 

webinar dat lust ik wel- kind eet geen groente? In dit webinar help ik je.

 

Alle kennis in één webinar over de eerste hapjes van je kind.

 

Ken je de tafelkaartjes al?

Zodra deze kaartjes op tafel liggen, kan het avontuur beginnen! Tijdens de maaltijd wordt je kind (en jij) uitgedaagd om groente en fruit te proeven. De tafelkaartjes dragen bij aan een ontspannen sfeer, grappige momenten én gezelligheid aan tafel.

Deze tafelkaartjes passen bij ieder gezin op tafel. Het is megaleuk om meer te leren voor de kinderen die al graag groente en fruit eten. Maar ook perfect voor de kinderen die het hardste ‘Dat lust ik niet’ roepen!

Vanuit deze kaartjes is het voor kinderen duidelijk waarom ze de broccoli, de spinazie of juist de perzik willen eten. Tevens worden ze uitgedaagd om te gaan experimenteren of proeven met de groente of fruit. De kaartjes dragen bij aan het comfortabel worden met groente en fruit en het optimaliseren van het imago van groente en fruit. Zo dragen de tafelkaartjes bij aan de ontwikkeling van een gezond eetpatroon.
Leuk voor de kinderen maar ook ideaal voor ouders. Want wat zeg je nu om je kind te enthousiasmeren? Hoe zorg je dat het aan tafel ontspannen blijft? Maar vooral ook gezellig én voedzaam is? Dit doosje met tafelkaartjes zorgt voor genoeg inspiratie!

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?