Meteen naar de inhoud
Recepten STERK EN ZOET

E-book Poffertjes

STERK EN ZOET opvoeding en voeding; Leer koken met groenten en fruit zoals de spinaziepannenkoek

E-book poffertjes

 

Ben jij ook fan van poffertjes? Of kunnen je kinderen hier echt van genieten? Misschien wil je graag vaker bakken en koken met groenten?
Een goede manier om je kind (of gezin) meer groenten te laten eten is door groenten te verwerken in baksels. In poffertjes bijvoorbeeld. Wij hebben van al onze lekkerste poffertjesrecepten een e-book gemaakt.

In 20 recepten delen wij de lekkerste tips om poffertjes te maken. Makkelijk en lekkere recepten voor het hele gezin.
Wat dacht je van een kwarkbowl met boerenkoolpoffertjes? Een poffertjes toren als verjaardagtaart of lekkere poffertjesspiesjes als traktatie. Maar ook als zoete of hartige lunch heb je genoeg inspiratie in dit boek.

Haal de poffertjesplaat maar tevoorschijn want in alle recepten zit groente of fruit. Het imago van groente mag nog wel flink veranderen, door groente te verwerken in de lekkerste baksels wordt het eten van groente al meer een gewoonte. Voordat je het doorhebt zit je misschien in de ochtend of in de lunch al aan de groente. Zo wordt gezond eten makkelijk én vooral leuk!

E-book poffertjes, lekkere kidsproef recepten met poffertjes.

 

Koop het e-book Poffertjes voor €5.95!

 

Gezonde poffertjes met boerenkool en framboos. Koop nu het e-book poffertjes Verjaardagstaart voor kinderen met poffertjes! Een heerlijk poffertjestoren met rode biet. Rode biet poffertjes, kidsproef groente eten. Boerenkoolpoffertjesspies, lekker hapje tijdens de borrel . Gezonde poffertjes vind je in ons poffertjes e-book. Heb jij ons e-book poffertjes al? In dit ebook vind je heerlijk en gezonde poffertjes, zoals deze poffertjes met courgette!

  Koop het e-book hier!

 

Meld je hier aan voor ons online platform, je wordt automatisch doorgelinkt naar onze betaalpagina. In het platform kun je het e-book gemakkelijk en veilig downloaden.

 

 

 

Mama's Wereld van RTL4

Gezonde ijsjes voor kinderen met mango en aardbei. Maak er direct een feestje van en bak ook direct poffertjes! Wil je een gezond recept? Kijk dan in het e-book poffertjes!

Cursus gezond opvoeden voor ouders. Voor moeilijke eters, peuters die niet willen eten of bij twijfels wat nu gezond is. Inclusief heerlijke recepten zoals fruitijsjes. Exclusief het e-book poffertjes

Omelet met avocado, veldsla, cottage cheese. Lekker en gezond borrelhapje.

Wat is gezond? Waarom is het moeilijk om gezond te eten? Hoe leer je je kinderen wat gezond is? Voedseleducatie voor kinderen. Inclusief lekker recepten zoals fruitijsjes en het e-book poffertjes