Meteen naar de inhoud

Merk jij ook dat je kind steeds vaker groente weigert?

 

Dat lust ik wel!

Steeds vaker als jij een bord met eten voor je kind zet, weigert je kind het te eten. Waar je kind eerst echt wel van eten leek te genieten is dat nu wel een andere verhaal. Helaas, jouw kind laat toch ook kieskeurig eetgedrag zien. Terwijl je toch zo hoopte dat je kind deze fase zou overslaan.

Vooral het avondeten en dan specifiek de groente zijn de grootste uitdaging. Al snel is het 'Bah' of 'Nee, lekker', vol goede moed vraag je of je kind nog een hapje wilt. Toch zou je graag willen dat je kind wel weer gaat proeven en van het eten gaat genieten. En hoe kan je ook hierop inspelen en je kind helpen om te gaan proeven zodat het geen echt uitdaging gaat zijn.

Hoe fijn zou het zijn als het fijn, leuk én makkelijk kan? Ik vertel je er graag alles over in het Webinar 'Dat lust ik wel'. In dit Webinar vertel ik je alles over de ontwikkeling van leren eten en hoe jij je kind op een positieve én ontspannen manier kunt leren eten.

Zo is het niet meer loslaten met een machteloos gevoel als gevolg maar loslaten omdat je vooruitgang ziet én weet hoe je deze vooruitgang goed kunt zien en stimuleren. Zodat het stapje voor stapje beter gaat. Met zelfvertrouwen als gevolg, voor jou én je kind!

 Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-

 

Je hoeft niet te wachten tot het beter wordt. Het kan anders, echt waar! 

 

 

In het Webinar ‘Dat lust ik wel’ hebben we het over:

  • Waarom eet je kind minder graag groente?
  • Hoe kun je groente eten leuker maken?
  • Op welke manier bouwt je kind een gezonde relatie met groente op?
  • Hoe leert je kind nieuwe groente waarderen?
  • Of hoe kan je kind überhaupt iets gaan proeven?
  • En beantwoord ik graag jouw vraag!

 

Na dit Webinar weet jij hoe kan jij je kind stimuleren om nieuwe groente te leren proeven en eten op een ontspannen én positieve manier!

 

 

Reviews

Heel veel dank voor de leuke Webinar afgelopen dinsdag. We hebben er veel aan gehad. Er zaten voor ons veel bruikbare tips is. Dat was fijn en het geeft vertrouwen.

Dank je wel Iris! Heel erg waardevol het webinar. Nieuwe handvatten om ons dochter groente te leren eten.

Niet verwacht er zoveel uit te halen!! Veel verschillende onderwerpen, duidelijke rode draad, goede snelheid en hele fijne antwoorden op de vragen die gesteld werden.  Super bedankt!  

Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-23


Wie ben ik?

Als pedagoog en voedingsdeskundige kan ik je verder helpen met zowel de opvoeding én voeding. Deze heb je voor een gezonde opvoeding tenslotte allebei nodig. Gezond leren eten gaat niet enkel over het aanbieden van groente en fruit.
Met heel veel plezier ondersteun ik dagelijks ouders bij de uitdagingen die met opvoeden of voeding te maken hebben. Met een luisterend oor en een advies op maat sta ik voor ouder én kind klaar.

Gezond eten kan een feestje zijn! Vanuit de opvoeding maar ook zeker met lekker, leuke én gezonde voeding. Daarom ontwikkel ik ook recepten voor op sociale media, kookboeken of e-books. Wat dacht je van pannenkoeken, taart, wafels of ijsjes met groente? Klinkt goed hé?

 

 

Praktische informatie

Wanneer is het webinar?
Ik geef het webinar weer op 5 maart a.s. om 20.00 uur. Kan je er niet bij zijn? Dan ontvang je een replay die 3 weken zichtbaar blijft.

Voor wie is het Webinar?

Het Webinar richt zich op de leeftijd van 1 jaar t/m 6 jaar en is geschikt voor ouders, grootouders, pedagogisch medewerkers of andere opvoeders.

Het Webinar 'Dat lust ik wel' is mega handig voor iedereen die in één avond meer wilt weten over de ontwikkeling van leren eten en concrete tips wilt ontvangen over hoe je je kind weer kunt leren proeven.

Wat kost het Webinar?

Het Webinar ‘Dat lust ik wel’ kost €17.95.

 

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?