gezonde voeding voor kinderen zodat ze een gezonde toekomst in gaan. In het online programma leren kinderen dit zelf.

 

Webinar opvoeden & voeding
'Dat lust ik wel'

 

 

Sterk & zoet brengt de opvoeding en de voeding samen en biedt praktische ondersteuning op het gebied van opvoeding en voeding voor het hele gezin!

Dat lust ik wel!

Is dat iets wat je kind vaak zegt? Of hoor jij vaker: ‘Bah’ ‘Dat lust ik niet’ of ‘Jakkie’? Gezond eten, en dan voornamelijk groente eten gaat niet altijd vanzelf. En dat kan soms best een uitdaging zijn.

Je wilt dat je kind voldoende groente eet, zodat het ook voldoende voedingswaarde binnenkrijgt. Het advies is vaak ‘laat het los, dan komt het vanzelf goed’. Maar is dat ook zo? En kan je dan helemaal niets doen? Hoe zorg je dat je kind (weer) wilt proeven en met meer plezier groente gaat eten?

Hoe fijn zou het zijn als het fijner, leuker én makkelijker kan? Ik vertel je er graag alles over in het Webinar 'Dat lust ik wel'. In dit Webinar geef ik jou de tips én tools zodat jij de handvatten hebt om je kind (of kinderen) hierbij te helpen op een positieve én ontspannen manier.

Niet meer loslaten met een machteloos gevoel als gevolg maar loslaten omdat je vooruitgang ziet én weet hoe je deze vooruitgang goed kunt zien en stimuleren. Zodat het stapje voor stapje beter gaat. Met zelfvertrouwen als gevolg, voor jou én je kind!

 Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-

Het kan anders, echt waar! 

In het Webinar ‘Dat lust ik wel’ hebben we het over:

  • Waarom eet je kind minder graag groente?
  • Hoe kun je groente eten leuker maken?
  • Op welke manier bouwt je kind een gezonde relatie met groente op?
  • Hoe leert je kind nieuwe groente waarderen?
  • Of hoe kan je kind überhaupt iets gaan proeven?
  • En beantwoord ik graag jouw vraag!

 

Na dit Webinar weet jij hoe kan jij je kind stimuleren om meer of gevarieerder groente te leren eten op een ontspannen én positieve manier!

 

 

Reviews

Heel veel dank voor de leuke Webinar afgelopen dinsdag. We hebben er veel aan gehad. Er zaten voor ons veel bruikbare tips is. Dat was fijn en het geeft vertrouwen.

Dank je wel Iris! Heel erg waardevol het webinar. Nieuwe handvatten om ons dochter groente te leren eten.

Niet verwacht er zoveel uit te halen!! Veel verschillende onderwerpen, duidelijke rode draad, goede snelheid en hele fijne antwoorden op de vragen die gesteld werden.  Super bedankt!  

 

 

Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-23


Wie ben ik?

Als pedagoog en voedingsdeskundige kan ik je verder helpen met zowel de opvoeding én voeding. Deze heb je voor een gezonde opvoeding tenslotte allebei nodig. Gezond leren eten gaat niet enkel over het aanbieden van groente en fruit.
Met heel veel plezier ondersteun ik dagelijks ouders bij de uitdagingen die met opvoeden of voeding te maken hebben. Met een luisterend oor en een advies op maat sta ik voor ouder én kind klaar.

Gezond eten kan een feestje zijn! Vanuit de opvoeding maar ook zeker met lekker, leuke én gezonde voeding. Daarom ontwikkel ik ook recepten voor op sociale media, kookboeken of e-books. Wat dacht je van pannenkoeken, taart, wafels of ijsjes met groente? Klinkt goed hé?

 

 

Praktische informatie

Wanneer is het Webinar?

Je kunt direct na aankoop het webinar bekijken. Op een moment dat het voor jou goed uitkomt. Het webinar blijft drie weken voor je beschikbaar.
De hele zomer worden er geen live webinars gegeven, daarom kun je dit webinar nu bekijken met korting.

Liever een live webinar bijwonen? Dat kan weer in september. Stuur een mail naar info@sterkenzoet.nl om op de hoogte gehouden te worden voor de nieuwe datum.

Voor wie is het Webinar?

Het Webinar richt zich op de leeftijd van 1 jaar t/m 6 jaar en is geschikt voor ouders, grootouders, pedagogisch medewerkers of andere opvoeders.

Het Webinar 'Dat lust ik wel' is mega handig voor iedereen die niet de tijd heeft voor een cursus en in korte tijd veel informatie wilt ontvangen. In één avond praat ik je bij, zodat je direct alle tips en tools in de praktijk kunt brengen.

Handig om te weten

Start jij (binnen twee maanden) een traject met persoonlijke ondersteuning af dan ontvang je het bedrag van de Webinar als korting op je factuur van de persoonlijke ondersteuning. Dan is dit Webinar opvoeden & voeding dus gratis!

Wat kost het Webinar?

Het Webinar ‘Dat lust ik wel’ kost €17.95 (inclusief BTW).