Webinar de eerste hapjes voor je baby

 

Webinar
'De eerste hapjes'

 

 

Sterk & zoet brengt de opvoeding en de voeding samen en biedt praktische ondersteuning op het gebied van opvoeding en voeding voor het hele gezin!

De eerste hapjes

Het is eindelijk zover... Je baby start met de eerste hapjes. Of toch nog niet? Want wanneer kun je nu het beste starten met de eerste hapjes? Kies je voor gepureerde voeding of liever stukjes? Met welke voeding begin je én hoe bouw je vaste voeding op naar het ‘met de pot mee-eten’?

Er is veel informatie te vinden op het internet maar je leest ook veel verschillende meningen en visies. Ook wanneer je over de eerste hapjes praat met familie of vrienden kunnen de meningen uiteen liggen. Dat maakt het extra verwarrend en kan je aan het twijfelen brengen.

Je wilt graag dat je baby op een fijne manier kennis gaat maken met leren eten zodat je baby daarbij gevarieerd en volwaardig leert eten. En op de manier dat bij jou past!

 

In dit Webinar creëer ik voor jou overzicht en antwoorden, zo weet je na dit Webinar precies wat er bij jou past, hoe je kunt starten met de eerste hapjes maar ook hoe je voeding op een leuke, ontspannen en overzichtelijke manier kunt opbouwen voor je baby.

 Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-

Leren eten is een ontdekkingsreis. Samen met je baby ga je op dit avontuur. Klinkt leuk he?!

In het Webinar ‘De eerste hapjes’ hebben we het over:

- Wanneer begin je én wat eet je baby in de eerste periode?
- Welke methodes zijn er en wat zijn de verschillen en de voor-en nadelen?
- Welke voeding mag je baby op welk moment?
- Hoe kun je een gezond en gevarieerd voedingspatroon creëren voor je baby?

+ Hoe kan je omgaan wanneer het niet direct volgens ‘het boekje’ gaat bijvoorbeeld als je baby vaste voeding weigert of een afkeer heeft tegen bepaalde voedingsmiddelen.

& beantwoord ik graag jouw vraag!

Inclusief een overzichtelijk schema over de opbouw in voedingsmiddelen voor je baby.

Na dit Webinar weet je precies hoe jij je baby kunt laten kennismaken met vaste voeding, welke opbouw wenselijk is en wat je kunt doen als het even anders gaat dan verwacht. Daarnaast ontvang je een opbouw schema zodat je het ook na het Webinar goed kunt raadplegen. Bij dit schema zitten ook heerlijke recepten voor je baby.

 

 

Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-23


Wie ben ik?

Als pedagoog en voedingsdeskundige kan ik je verder helpen met zowel de opvoeding én voeding. Deze heb je voor een gezonde opvoeding tenslotte allebei nodig. Gezond leren eten gaat niet alleen over het aanbieden van groente en fruit.
Met heel veel plezier ondersteun ik dagelijks ouders bij de uitdagingen die met opvoeden of voeding te maken hebben. Met een luisterend oor en een advies op maat sta ik voor ouder én kind klaar.

Ik vind dat het ouders soms best moeilijk gemaakt wordt, in de opvoeding maar ook met voeding, bijvoorbeeld bij de eerste hapjes. Want als je er zoveel over kunt lezen of over hoort, hoe weet je dan waar je goed aan doet? Ik wil laten zien dat het best makkelijk kan, maar vooral ook leuk is! Want die eerste periode van het leren eten is een geweldig avontuur.

 

 

Praktische informatie

Wanneer is het Webinar?
Op vrijdagochtend 3 juni om 9.30 uur. Ben jij er dan ook bij?
Komt vrijdagochtend voor jou niet uit? Geen probleem. Je kunt het webinar terugkijken tot 24 juni. 

Uiteraard mag je mij ook vanuit de replay nog je vragen sturen!

Voor wie is het Webinar?
Het Webinar richt zich op de leeftijd van 4 tot 18 maanden en is geschikt voor ouders, grootouders, pedagogisch medewerkers of andere opvoeders.

Het Webinar ‘De eerste hapjes’ is een aanrader wanneer je meer wilt weten over de eerste hapjes, meer duidelijkheid wilt over de adviezen én fijne opbouw naar het ‘met de pot mee-eten’.

Handig om te weten
Start je (binnen 1 maand) een traject met persoonlijke ondersteuning af, dan ontvang je het bedrag van de Webinar als korting op je factuur van de persoonlijke ondersteuning. Dan is dit Webinar over de eerste hapjes gratis!

Wat kost het Webinar?
Het Webinar ‘De eerste hapjes’ kost €17.95 (inclusief BTW).