Meteen naar de inhoud

Alles dat jij wilt weten over de eerste hapjes voor je baby zodat je met vertrouwen je kind kunt volgen! 

 

De eerste hapjes

Op dit internet en in boeken kan je zoveel vinden over het introduceren van vaste voeding. Het is zo'n leuke tijd maar je wilt het ook graag goed doen. Maar wat is goed als je zoveel leest op het internet en het één ook tegenstrijdig voelt met het andere advies. Het wordt je niet makkelijk gemaakt, zeker niet door de onwaarheden die helaas ook nog op het internet en in boeken te vinden zijn.

Daarnaast lees je veel over de introductie, maar hoe zorg je voor een fijne opbouw? Hoe bouw je het verder om zodat je kind echt met de pot gaat mee eten? En welke voeding mag je kind nu wel en wat juist niet? Merk je dat het hoe meer je leest of hoort het er niet duidelijker van wordt?

Hoe fijn zou het zijn om te weten welke signalen je van je kind moet volgen, zodat je daarin je kind kan volgen? Maar ook hoe fijn is het om een manier te hebben die bij jou past en je precies weet hoe je het kunt aanpakken om je kind gevarieerd en volwaardig leert eten. Nu met de start maar ook straks als je kind 12/18 maanden is?!

In dit webinar creëer ik voor jou overzicht en antwoorden, zo weet je na dit webinar precies wat er bij jou past, hoe je kunt starten met de eerste hapjes, wat er nodig is voor een fijne opbouw (en wat er nu allemaal waar is van dat wat je op het internet leest).  Na dit webinar heb jij alle vertrouwen om het op een fijne manier aan te pakken die bij jou én je kindje past. 

 Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-

 

Het wordt jou als ouder soms zo onnodig moeilijk gemaakt, dat frustreert me enorm!

 

In het Webinar ‘De eerste hapjes’ hebben we het over:

- Wanneer begin je én wat eet je baby in de eerste periode?
- Welke methodes zijn er en wat zijn de verschillen en de voor-en nadelen (en wat zegt de wetenschap)?
- Welke voeding mag je baby op welk moment?
- Hoe kun je een gezond en gevarieerd voedingspatroon creëren voor je baby?

+ Hoe kan je omgaan wanneer het niet direct volgens ‘het boekje’ gaat bijvoorbeeld als je baby vaste voeding weigert of een afkeer heeft tegen bepaalde voedingsmiddelen.

Daarnaast ontvang je fijne opbouwschema's en werkbladen. En ontvang je een digitaal receptenboek met heerlijke recepten voor je baby.

 

In dit webinar creëer ik voor jou overzicht en antwoorden, zo weet je na dit webinar precies wat er bij jou past, hoe je kunt starten met de eerste hapjes, wat er nodig is voor een fijne opbouw (en wat er nu allemaal waar is van dat wat je op het internet leest).  Na dit webinar heb jij alle vertrouwen om het op een fijne manier aan te pakken die bij jou én je kindje past. Daarnaast ontvang je ook de materialen (werkbladen en recepten) om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Sterk en Zoet Iris - Studio Charissa-23


Wie ben ik?

Als pedagoog en voedingsdeskundige kan ik je verder helpen met zowel de opvoeding én voeding. Deze heb je voor een gezonde opvoeding tenslotte allebei nodig. Gezond leren eten gaat niet alleen over het aanbieden van groente en fruit.
Met heel veel plezier ondersteun ik dagelijks ouders bij de uitdagingen die met opvoeden of voeding te maken hebben. Met een luisterend oor en een advies op maat sta ik voor ouder én kind klaar.

Ik vind dat het ouders soms best moeilijk gemaakt wordt, in de opvoeding maar ook met voeding, bijvoorbeeld bij de eerste hapjes. Want als je er zoveel over kunt lezen of over hoort, hoe weet je dan waar je goed aan doet? Ik wil laten zien dat het best makkelijk kan, maar vooral ook leuk is! Want die eerste periode van het leren eten is een geweldig avontuur.

 

 

Praktische informatie

Wanneer is het webinar?
Je kan dit webinar bekijken op een moment dat het voor jou uitkomt. Na aankoop blijft het webinar drie weken beschikbaar.

Hoe kan ik het webinar bekijken?
Zodra je het webinar gekocht hebt, ontvang je de link om het webinar te bekijken. Dit is digitaal te bekijken op een moment dat het voor jou uitkomt. Het webinar is ook in twee of drie delen te volgen. Het webinar duurt ruim 1 uur (5 kwartier). Het webinar blijft 4 weken (na aankoop) beschikbaar.

Voor wie is het Webinar?
Het Webinar richt zich op de leeftijd van 4 tot 18 maanden en is geschikt voor ouders, grootouders, pedagogisch medewerkers of andere opvoeders. Het Webinar ‘De eerste hapjes’ is een aanrader wanneer je meer wilt weten over de eerste hapjes, meer duidelijkheid wilt over de adviezen én fijne opbouw naar het ‘met de pot mee-eten’.

Handig om te weten
Start je (binnen 1 maand) een traject met persoonlijke ondersteuning af, dan ontvang je het bedrag van de Webinar als korting op je factuur van de persoonlijke ondersteuning. Dan is dit Webinar over de eerste hapjes gratis!

Wat kost het Webinar?
Het Webinar 'De eerste hapjes’(+ alle e-receptenboek) kost €17.95 (inclusief BTW).

 

Eerste hapjes - met de pot mee eten baby

Stel Iris een vraag
1
Hé! Kan ik je ergens bij helpen?