Recepten STERK EN ZOET

Recepten

STERK EN ZOET opvoeding en voeding; Leer koken met groenten en fruit zoals de spinaziepannenkoek

Spinazie-eiwraps met avocado-cottagecheese en zalm

Houd je van spinazie? Dan is dit recept echt aan aanrader! Het ziet er heerlijk uit en dat is het ook echt, makkelijk te maken, ideaal om mee te nemen en ook lekker op een later moment. Perfect als lunch.

Ook zonder de zalm is het heel erg lekker! Zo maak ik het eigenlijk nog veel vaker.

 

Spinazie-eiwraps met avocado-cottagecheese en zalm

Wat heb je nodig?

120 gram spinazie
1 avocado
1 bakje cottage cheese
4 eieren
veldsla naar wens
100 gram gerookte zalm
Peper (+zout)

Hoe maak je de spinazie-eiwraps met avocado-cottagecheese en zalm?

Pureer de spinazie met de eieren tot een egale massa. Verhit een koekenpan met een klein beetje olie. Bak de eiwrap.
Prak de vruchtvlees van de avocado egaal. Roer de cottage cheese erdoor met peper en eventueel wat zout. Laat de eiwrap iets afkoelen.

Smeer het avocado-cottagecheese mengsel op de eiwrap en leg ook de veldsla en de zalm erop. Rol de wrap op en snij doormidden.

Eet smakelijk! Geniet van de butter masala met groenten of van de smoothiebowl, spinazie-eiwraps, of spinaziepannenkoeken-tagliatelle

 

 

Cursus gezond opvoeden voor ouders. Voor moeilijke eters, peuters die niet willen eten of bij twijfels wat nu gezond is. Inclusief heerlijke recepten zoals fruitijsjes en de butter masala, spinazie-eiwraps, spinaziepannenkoeken-tagliatelle. Exclusief het e-book poffertjes

Opvoedondersteuning kind, omgeving Utrecht. Pedagoog en voedingsdeskundige helpt ouders met praktische ondersteuning op maat.

Groente eten met plezier?

Wil jij ook graag dat je kind makkelijk én met meer plezier groente gaat eten? Maar waar begin je om ze enthousiaster te krijgen. En hoe pak je dat aan? In de mini cursus Toffe groente van 4 dagen neem ik je mee in de ontdekkingsreis van je kind groente te laten eten. We gaan het hebben over het imago, de associatie en over de relatie met voeding. We bekijken hoe je je kind kan laten wennen aan de smaken van groenten. Daarnaast bieden we tools en tips aan om je kind op een ontspannen manier en met (meer) plezier groente te laten eten.

Nu voor maar € 19.95

Wil je meer horen over de mini cursus Toffe groente?