Doe mee en maak kans op een
mini consult persoonlijke ondersteuning!

 

 

Soms is het fijn als er iemand even met je meedenkt. In de opvoeding van je kind of kinderen krijg je met verschillende uitdagingen te maken. Hoe ga je om met de peuterpuberteit? Wat zet je in wanneer je kind in één keer niet meer wilt eten? Hoe laat je kind voldoende groente eten zonder strijd én hoe ga je nu met je puber in gesprek over al dat ongezonde eten dat te koop is?

Ik help je graag bij!

Hoe ziet het mini consult persoonlijke begeleiding eruit?
Je maakt kans op een mini consult, dit is een telefonisch consult waarin we (20 á 30 minuten) in gesprek gaan. Ik hoor graag meer over jouw uitdagingen, denk daarbij graag met je mee, beantwoord je vragen of geef je praktische tips die je direct kunt uitproberen.

Vanwege het één jarig bestaan van STERK & ZOET geef ik dit consult drie keer cadeau!

Je kon tot 21 november meedoen aan deze winactie. Deze winactie is nu helaas gesloten!

 

Als pedagoog & (kinder)voedingsdeskundige kan ik - Iris Vernooij-  je helpen met zowel de opvoeding als de voeding. Deze twee zijn in mijn ogen onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In de persoonlijke begeleiding denk ik graag met je mee, met de uitdaging waar jij mee te maken hebt.

 

Maak kans op één van de drie mini consulten! 

De winactie is helaas gesloten! 

 

Actievoorwaarden

De winactie loopt tot 21 november 2021. Het telefonische mini consult vindt in overleg plaats op één van de volgende werkdagen 24-11-2021, 26-11-2021, 1-12-2021, 3-12-2021, 8-12-2121 of 10-12-2021. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of in te zetten voor een van de andere diensten of producten. De winnaars worden via e-mail bekend gemaakt. Voor de overige voorwaarden verwijs ik je graag naar de algemene voorwaarden

 

 

Opvoedondersteuning kind, omgeving Utrecht. Pedagoog en voedingsdeskundige helpt ouders met praktische ondersteuning op maat.

Cursus gezond opvoeden voor ouders. Voor moeilijke eters, peuters die niet willen eten of bij twijfels wat nu gezond is. Inclusief heerlijke recepten zoals fruitijsjes en de butter masala . Exclusief het e-book poffertjes

Wil jij ook dat je kind met meer plezier groente eet? Geen strijd aan tafel en wel voldoende eten? Doe dan mee met de mini cursus toffe groente!

Wat is gezond? Waarom is het moeilijk om gezond te eten? Hoe leer je je kinderen wat gezond is? Voedseleducatie voor kinderen. Inclusief lekker recepten zoals fruitijsjes, butter masala en het e-book poffertjes

Benieuwd naar STERK & ZOET?

Als pedagoog en voedingsdeskundige kan ik (Iris Vernooij) je verder helpen met zowel de opvoeding én voeding. Deze heb je voor een gezonde opvoeding tenslotte allebei nodig. Gezond leren eten gaat niet enkel over het aanbieden van groente en fruit. Wanneer een kind niet goed eet kan dat met veel verschillende factoren te maken hebben. Daarom is het gezond opvoeden soms best een uitdaging. Ik help jou graag verder met praktische tools en tips om het makkelijker maar vooral ook leuker maken. Voor jou, je kind én gezin. Gezond eten kan een feestje zijn!

 

Mag ik je meer vertellen over mij en wat ik doe? Leuk!
Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met mij op.

P.s. Ik ben ook te volgen op Instagram - @sterkenzoet